Lid worden

Waarom lid worden van Contactgroep Groen Noord-Brabant?

 

In onze voortdurende inzet voor een groenere, duurzamere toekomst voor onze gemeente en de bredere regio Noord-Brabant, willen we jullie graag uitnodigen om deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap: de Contactgroep Groen Noord-Brabant. Deze groep vormt een uniek platform voor professionals zoals wij, die dagelijks werken aan het verrijken en beschermen van onze groene ruimtes.

Waarom lid worden? Lid worden van de Contactgroep Groen Noord-Brabant biedt je de kans om:

  • Kennis en Ervaringen te Delen: Wissel waardevolle inzichten en praktijkervaringen uit met collega's uit andere gemeenten. Leer van hun successen en uitdagingen om onze eigen projecten en initiatieven te versterken.
  • Innovatie en Inspiratie: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, innovatieve technieken, en duurzame praktijken binnen het groenbeheer. Laat je inspireren door creatieve oplossingen die je direct kunt toepassen in ons werk.
  • Netwerken en Samenwerking: Bouw een netwerk op met gelijkgestemde professionals die een passie delen voor groen en duurzaamheid. Ontdek mogelijkheden voor samenwerking die onze lokale groenprojecten naar een hoger niveau kunnen tillen.
  • Professionele Ontwikkeling: Profiteer van workshops, seminars, en trainingen exclusief voor leden, gericht op zowel persoonlijke als professionele groei in het veld van groenbeheer.

Als lid van de Contactgroep Groen Noord-Brabant sta je niet alleen in je streven naar een groenere gemeente; je wordt onderdeel van een provincie brede beweging die zich inzet voor de bevordering van biodiversiteit, duurzaamheid, en het welzijn van onze gemeenschappen.

Jouw Bijdrage is Essentieel Jouw expertise, ervaringen, en enthousiasme voor groen zijn onmisbaar voor de groep. Samen kunnen we een significante impact maken, niet alleen in onze eigen gemeente maar in heel Noord-Brabant. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een groter geheel, om te leren, te delen, en te groeien in een omgeving die jouw passie voor groen weerspiegelt.

Laten we samenwerken om Noord-Brabant nog groener en duurzamer te maken. Sluit je aan bij de Contactgroep Groen Noord-Brabant en laat ons samen de groene toekomst vormgeven die we allemaal voor ogen hebben.

We kijken uit naar je deelname en bijdrage aan deze waardevolle gemeenschap.

 

Wilt u meer weten?


Onze ambassadeurs zetten zich vol overgave in om de kennisuitwisseling op het gebied van groen uit te breiden en de Contactgroep Groen Noord-Brabant onder de aandacht te brengen:

Erik ter Heide, Gemeente Boxtel                                    Bart Huckriede, Gemeente Sint Anthonis
Telefoon: 0411-655823                                                     Telefoon: 0485-388859
E-mail    : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                E-mail    : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Hoe kunt u lid worden?

 

Meld u aan bij Marja Karssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Of via het aanmeldformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /mnt/web105/a2/62/54103562/htdocs/joomla_01/templates/cgg/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /mnt/web105/a2/62/54103562/htdocs/joomla_01/templates/cgg/html/modules.php on line 36